Meillä on valkoiset ikkunakarmit

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Blogi on viettänyt hiljaiseloa, koska koti on ollut mullin maalin remotin takia. Päätimme vihdoin maalauttaa ikkunoiden karmit valkoisiksi. Silmä ei vain tottunut tummanruskeaan, eikä meillä ole muuallakaan ruskeaa sisustuksessa.

Nyt lopputulosta silmäillessäni pohdin vain, miksi odotimme näin kauan? Koti on valoisampi, kauniimpi ja viimeistelty maalauksen myötä. Olen supertyytyväinen! Ja iloinen, että otimme hommaan ammattilaisen ja säästyimme monelta pikkutarkalta sutimiselta. Huh!

Parasta muutoksessa ovat kauniit messinkiset ikkunahelat, jotka nousevat valkoista vasten upeasti esille. Palataan niihinkin tarkemmin. Tässä tulee vain ensimmäinen silmäys muutokseen ja ennen-jälkeen-kuvapari. Isompi kuvasaldo on tulossa, kunhan ehdin tarttua kameraan. Olen näprännyt koko viikonlopun sälekaihtimien kanssa. Maalauksen myötä säätimet ja narut on ymmärrettävästi vaihdettava ruskeista valkoisiksi. Ajattelin tehdä tästä hommasta myös kuvallisen vinkkipostauksen, jollaista olisin itse kaivannut työtä aloittaessani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION