Oranssit väripilkut piristävät ruokailuryhmän mustavalkoisuutta

tiistai 24. tammikuuta 2017

Vihreä pöytäliina sai väistyä aurinkoisten päivien myötä. Onneksi minulla on samaa kangasta oleva pöytäliina myös mustavalkoisena, koska liinan suuret ruusut ovat suosikkejani. Valitettavasti tätä Anno-merkin kangasta ei enää saa.

Tässä tulee jälleen kerran todiste siitä, että erilaisia kuoseja voi sekoittaa, jos värit ovat linjassa. Sekä pöytäliina että tuolien päälliset ovat mustavalkoiset, joten ruusut ja modernit viivat ja pilkut menevät hyvin yhteen. Mustavalkoisuutta tukee myös seinäkello takaseinällä sekä verhopari nurkassa.

Ihan näin mustavalkoinen linja ei minulle sopisi. Onneksi tuolikankaassa on muutama väri, joille on hyvä etsiä lisää kavereita. Poimin tuolista räväkän oranssin, jolle löytyy tukea jo seinäkellon ylimmältä hyllyltä pienen taulun ja kuparituikkujen muodossa. Lisäksi laitoin pöydälle koristeeksi muutaman kynttilänjalan. Paperinen joulutähti lähti viikonloppuna, mutta en hennonnut vielä purkaa eukalyptuskranssia kuparisesta huivihenkarista. Niinpä se siirtyi olohuoneen ikkunasta keittiön puolelle. Kivalta se näyttää täälläkin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION