Ompelen vain kuosillisia sisustustyynynpäällisiä. Arvaatko miksi?

torstai 8. kesäkuuta 2017

Kangaslöydöt ovat viimein taittuneet tuotteiksi! Marimekon Pieni Hattarakukka -kankaasta tein pitkulaisia 40x60 cm kokoisia tyynynpäällisiä. Ne viimeistelevät olohuoneen kesäisen ilmeen.

Kuosissa sattui olemaan värejä, joita olohuoneessa on jo ennestään. Oranssi, sammalenvihreä ja sininen löytävät väriparinsa valaisimesta, sohvasta ja sohvapöydän Kaleido-tarjottimesta.

Tyynynpäällisten ompeleminen ei ole vaikeaa. Silti huomaan, että tartun vain kuosikankaisiin, kun mietin päällisten tekemistä itse. Kuosit tuovat sisustukseen nopeasti uutta näköä, mutta tämä ei ole päällimmäinen syyni yksiväristen kankaiden välttelyyn. Oikea syy löytyy sekin kuvasta.

Sohvalla uutta ovat myös kuparinväriset samettityynyt, jotka ovat olleet ostoslistallani viime talvesta, mutta tulivat vasta nyt vastaani H&M Homessa. Minusta tuntuu, että tällaisia yksivärisiä tyynyjä ompelemalla en saavuttaisi lisäarvoa siihen verrattuna, että ostan niitä valmiina.  Värivalikoimaakin on kaupoissa vaikka millä mitalla. Voi olla, ettei yksiväristen ompeleminen tulisi edullisemmaksikaan. Lisäksi tyynynpäälliset ovat niin kevyellä käytöllä, että ostopäällisten laatu kestää hyvin käytössä vuodesta toiseen.

Kun ompelen päällisen kuosikankaasta, voin saada päällisen, jollaista ei muilla ole ja joka parhaimmillaan kokoaa yhteen sisustuksen värejä. Näin kävi tämänkin Marimekon tarjouskankaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION