Iittalan seinälautaset keikkuvat eteisen väripinnalla

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kesällä maalasin eteisessä yhden seinän puoliksi vaaleanruskealla, tsekkaa muutos täältä. Suunnittelin, että olisin lisännyt seinustalle naulakoita laukkuja varten, mutta pikkuhiljaa minusta alkoi tuntua, että naulakot kaventaisivat eteistilaa, koska ne pullottaisivat pakostikin seinästä aika paljon. Laukuille on nyt muut pläänit, mutta seinäpätkä tuntui edelleen kaipaavan jotain elävöittämään väripintaa. 

Iittalan Outletissa iskin silmäni Klaus Haapaniemen kauniisiin Tanssi-seinälautasiin. Niissä on sekä seinään että värisilmääni sopiva sävymaailma: punaista, oranssia, vihreää ja sinistä. Naputtelin kotona keraamisille lautasille naulat paikoilleen. Ne saavat nyt hypähdellä ruskean viivan molemmin puolin. Littanat lautaset eivät blokkaa näkymää tilassa mihinkään suuntaan, mutta nivovat mukavasti kodin sävyjä yhteen.

Ja se alkuperäinen naulakko ideakin toteutui ainakin melkein. Tähän vuodenaikaan tuntui sopivalta ripustaa yhteen naulaan lisäkoristeeksi nippu havuja. Näkisin tässä roikkumassa niin eukalyptusta, heiniä kuin kuivakukkiakin tunnelman ja juuri vuodenajan mukaan. Kokonaisuus on mielestäni hurmaava ja tekee kunniaa seinän efektille. Nyt dipatun seinäpinnan idea nousee todella esille. Kiva saada yksi projekti päätökseen.

Millaisia fiiliksiä seinälautaset teissä herättävät?
2 kommenttia:

  1. Mullakin on noita - ja halvalla ostettuja kans. Joten hyviä fiiliksiähän ne herättävät. Naurattaa lähinnä noiden alkuperäinen hinta, joka oli muistaakseni jotain yli 60 euroa. Ei tainnut kovin moni ostaa sillä hinnalla, koska niitä on ollut pitkän aikaa kasapäin tarjolla sikahalvalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, nämä kuulostavat entistä paremmilta löydöiltä! :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION