Olohuoneen tummempi värimaailma syntyi vihreän samettiverhon avulla

torstai 2. marraskuuta 2017

Kerroinkin jo aiemmin, että olohuoneeseen on tullut tujaus lisää väriä. Ripustin valkoisen valoverhon tilalle viime talvena makuuhuoneessa olleen tummanvihreän samettiverhon. Ajatuksen sain mieheltäni, joka toivoi tilaan lisää väriä.

Tekstiileillähän homma hoituu helpoiten, eikö vain? Meillä tyynynpäälliset, verhot ja torkkupeitot pyörivät iloisesti ympäri taloa sinne, missä niitä kulloinkin kaivataan. Aina välillä tästä toki seuraa ongelma. Ihana tekstiili ei voi olla kahdessa paikassa. Makuuhuoneeseenkin kaipaan talveksi hieman paksumpia verhoja, joten saa nähdä, mitä sinne keksin.

Pidän samettiverhon himmeästä kiillosta ja pehmeydestä. Vaikka materiaali on raskas ja blokkaa valoa tehokkaasti, olohuoneen isot ikkunat takaavat, ettei tila muutu luolaksi. Vihreää samettia löytyy nyt myös sohvatyynyistä. Aika kiva kerrostaa vihreää tällä tavalla sohvan mattamaisen kankaan kanssa. Ja löytyyhän vihreää myös ompelemistani Pieni hattarakukka -kuosin tyynynpäällisistä ja viherkasvista.

Yleisilme on nyt aiempaa selvästi tummempi. Sohvalle onkin kiva käpertyä, kun pakkanen alkaa paukkua vielä nykyistä enemmän ulkosalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION