Iso villaviltti on talvikodin monikäyttöisin sisustustavara

perjantai 20. lokakuuta 2017

Kesälomareissusta Viroon ja Latviaan on jo kuukausia, mutta vasta nyt on oikea lämpötila ottaa käyttöön reissun paras löytö.

Riian laitamilla sijaitsevasta ostoskeskuksesta löytyi nimittäin täysvillainen, Latviassa valmistettu, valtavan kokoinen torkkupeitto, joka maksoi noin 50 euroa. Jälkikäteen minua on harmittanut vain, etten ostanut samalla kertaa useampaa vilttiä.

Ei sillä, etteikö torkkupeittoja olisi taloudessa jo muutama, mutta kyllä niille kaikille on paikkansa. Ja ovathan nämä monikäyttöisiä tekstiilejä. Kookas villaviltti on monena arkiaamuna osoittaunut myös hyväksi päiväpeitoksi, jos kiireessä ei muuta ehdi sängyn päälle heittää. Ja koska talvitäkkimme ovat pesulassa, paksu viltti on lämmittänyt ohuiden untuvapeittojen päällä öisin. Monikäyttöinen ja kaunis siis!

Makuuhuoneessa on tällä hetkellä hyvin seesteinen harmaan ja luonnonvaaleiden sävyjen kombo. Vaihdoin valkoisen päiväpeiton tummempaan harmaaseen, mikä muuttaa aina kivasti huoneen koko näköä. Kohta saman tummentamisen voisi tehdä myös sohvatyynyille.

Onko teillä erikseen talvi- ja kesätekstiilejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION