Jos saisin ottaa tästä kodista mukaan vain yhden tilan...

maanantai 16. lokakuuta 2017

Valitsisin aina epäröimättä keittiön. Emme ole muuttamassa, mutta aika usein ajattelen, että juuri keittiö onnistui remontissa juuri eikä vain melkein. Itselle ja tähän kotiin ja tilaan suunniteltu keittiö on oikea tilaihme, avara ja edelleen mielestäni todella kaunis ja ajaton materiaaleiltaan.

Minua varoiteltiin, että jo remontin aikaan pari vuotta sitten pinnalla ollut metrolaatoitus alkaisi nopeasti kyllästyttää. Mutta tason pinnasta kattoon asti ulottuva laatoitus on yksi suosikeistani.

Jo aiemmasta kokemuksesta tiesin, että laattaseinä toimii hyvin viherkasvin taustana. Koska edellinen kasvi kuoli jo hyvän aikaa sitten, en voinut vastustaa kiusausta ottaa kaupasta mukaani uutta, roikkuvaa murattia.

Vähän lisää lämpöä tuomaan kokosin tasolle laattaseinää vasten myös puunsävyisten keittiötavaroiden asetelman. Pieni tuikku Kastehelmi-lyhdyssä antaa syksyyn sopivaa hehkua keittiöön. Tänä viikonloppuna tuli napsautettua myös laattalattian lämmitys päälle. Olipas mukavaa astella pimeänä maanantaiaamuna keittiöön ja tuntea lämpö paljaiden varpaiden alla.

Onko teillä ehdottomia suosikkitiloja kotona?

2 kommenttia:

 1. Ehdottomasti olohuone :) iso sohva ja sopivasti hämyinen nurkkaus on ihan parasta, varsinkin taas syksyn hämäryydessä.
  Olisi mukava muuten nähdä kylpyhuoneratkaisusi. On nimittäin keväällä kylppäriremontti tulossa niin voisin saada vinkkejä tai ainakin "älä tee näitä virheitä"-apuja tulevaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heini! Iso sohva on kyllä parhautta. :)
   Meillä on kylppärit vielä 90-luvun asussaan, joten en usko, että niistä kovin paljon inspiraatiota irtoaa. Sen sijaan voisin jossain vaiheessa vähän haaveilla unelmien kylpyhuoneesta. Jossain vaiheessahan se kylppäriremontti on meilläkin edessä.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION