Takki kääntyi - Yhtäkkiä huomasin ihastelevani ruskeita samettiverhoja

torstai 16. marraskuuta 2017

Muistan hyvin, kuinka kirjoitin blogiin aiemmin tänä vuonna, etten tunne viehtymystä trendikkääseen ruskeaan. Pitkään se vei ajatuksia liikaa kasarille. Nyt täytyy myöntää, etten sittenkään ole ollut immuuni kaikelle sille ruskealle, jota sisustajalle nyt tarjotaan. Niin vain minäkin aloin ihastella ruskean viehkeitä sävyjä vaaleasta puusta tummaan suklaaseen. 

Aiemmin kotona on ollut korkeintaan pellavanruskeaa tyynyissä. Jossain vaiheessa mietin myös pellavaisia ruskeita verhoja olohuoneeseen. Mutta sitten olohuoneeseen löytyi verho varastosta, kun makuuhuoneen vihreä samettiverho siirtyi alakertaan. Siispä makkari jäi ilman verhoa, ja ajatukset siitä jostain ruskeasta siirtyivät yläkertaan. Sängynpäädyn hupussa on vihreiden ja harmaiden raitojen kaverina ruskeita sahalaitoja, joten siitä oli sitten lyhyt matka ruskeiden samettiverhojen tilaamiseen. Verhojen sävy näyttää kuvissa punertavammalta kuin luonnossa, jossa ne näyttävät vaaleammilta ja harmaaseen taittuvammilta. Aika ihanilta.

Sametti on kyllä mahtava talvikodin materiaali. Se tuo lämpöä ja kodikkuutta välittömästi tullessaan. Himmeä hohde ei kuitenkaan syö kaikkea valoa, vaikka kangas onkin paksua.

Apua, mitäköhän sitä seuraavaksi huomaa fanittavansa? Myöntääkö siellä kukaan joutuneensa vaihtamaan mielipidettään sisustusasioissa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION