Talvinen olohuone: En olisi uskonut, miten kivalta harmaa ja ruskea näyttävät yhdessä

perjantai 19. tammikuuta 2018

Olin pitkään sitä mieltä, että harmaa ja ruskea ovat vaihtoehtoja, jotka eivät sopisi samaan sisustukseen. Sitten tuli takinkääntö ja ihastus ruskeaan. Tämä ei kuitenkaan hälventänyt rakkauttani harmaata kohtaan, jota löytyy kotoa muun muassa korkean olohuonetilan päätyseinästä. Tuo tummanharmaa sävy on edelleen aivan nappi juuri tuolle seinälle.

Unikko-tyynynpäällisten myötä ruskea on kuitenkin hiipinyt olohuoneeseen. Makuuhuoneen ruskea samettiverhokin löysivät paikkansa ison ikkunan vierestä. Kun nyt katson olohuonetta, näen siellä sulassa sovussa tummaa harmaata ja syvää ruskeaa. Se siitä kahtiajaosta.

Harmaan ja ruskean yhdistelmässä on jotain hyvällä tavalla 70-lukulaista. Ja onhan olohuoneessa toki edelleen paljon vaaleutta vastapainona. Tunnelma voisi mennä omaankin makuuni jo liian tummaksi ilman tätä rinnalla olevaa vaaleutta. Näen jo mielessäni 70-luvun sisustuksen, jossa harmaa yhdistyi monesti tummalla puulla paneloituihin huoneisiin, nahkaan... Ihana ajatus, jos sisustaisin olohuoneen sijaan takkahuonetta (mikä olisikin ihana omistaa!). Jos muuten saisin valita vapaasti, haluaisin kodikseni suuri-ikkunaisen 70-luvun omakotitalon atriumpihalla. Tietäisin tasan tarkkaan, millaisen siitä remontoisin.

2 kommenttia:

  1. Lokoisan näköinen tila =) Vielä yksi kysymys, onko sohva harmaa vai vihreä? Väri ei ihan erotu kuvasta, nimim. Etsinnässä uusi sohvanväri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viherjuuria! :) Sohva on vihreä ja kuvautuu aina vähän erisävyisenä valosta ja vuorokauden ajasta riippuen.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION