Väriyhdistelmä, jota oli kokeiltava ja vinkki laadukkaiden tyynynpäällisten aleen

maanantai 26. helmikuuta 2018

Ehkä pakkanen on puraissut muutenkin kuin vain poskipäissä, sillä kehitin nopeasti eskaloituneen pinttymän jäänsinisiin samettityynyihin. Sävyn poimin sohvan Unikko-tyynynpäällisistä - tämän hetken lemppareistani. Niitä katsellessa aloin pohtia, että sininen, ruskea ja vihreä ovat aika kiva kombo. Varastosta ei kuitenkaan vaaleansinistä löytynyt, joten piti vilkuilla kauppojen suuntaan. Vastaan ei vain tullut missään sopuhintaisia vaaleansinisiä ehdokkaita. Omani halusin vielä samettisina. Materiaali sopii niin hyvin talveen hehkunsa ja pehmeytensä puolesta.

Sopiva sävy tuli ihan sattumalta vastaan talvilomalla tehdyllä Tukholman pikavisiitillä. Åhlensilla näkemäni ruotsalaisbrändi Linumin samettityynyt houkuttelivat kovasti, mutta jäivät kuitenkin hyllyyn. Kotona kadutti ja klikkailin itseni Linumin verkkokauppaan. Joskus maltti kannattaa, sillä merkin verkkokaupan Outlet-osastolla minua odottivat ne täydelliset vaaleansiniset päälliset. Ja vieläpä alle kymmenen euron pilkkahintaan kappaleelta! Näyttää siltä, että Outlet on edelleen auki, jos jollain muulla on tarpeita uusille päällisille tai muille tekstiileille. Varoitan, voi lähteä lapasesta!

Visio piti ja tykkään kovasti lisätujauksesta vaaleansinistä. Sävy raikastaa tilaa ja murrettuja ruskean ja sohvan vihreän sävyä kivasti. Mitä tykkäätte yhdistelmästä? Minulla on nyt selvästi inspiraatiota kokeilla erilaisia sävypareja. Onneksi aika harvoin tarvitsee nykyään kääntyä kaupan puoleen. Omat varastot riittävät tavallisesti pitkälle.


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva yhdistelmä sinulle nyt löytyikin! Kiitokset vinkistä, merkki oli kyllä ennestään tuttu mutta outletista ei ollut tietoakaan - pitihän se laittaa tilaus itsellekin tulemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä! :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION