Sisustajan teehetki: Maistuuko suklaa paremmalta kauniissa kattauksessa?

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Meillä pääsiäinen ei juuri koristeluina näy. Pyhiä varten teki kuitenkin mieli tuoda maljakoihin värikkäitä kukkia, mutta ehkä siihenkin on osasyynä kauniit aurinkoiset päivät. Kukat tuovat sisälle tuulahduksen alkavasta keväästä. Onko sitten pääsiäisen vaikutusta, että värivalinnat painottuivat keltaisiin ja näihin ruokapöydän oransseihin?

Räiskyvät oranssit krysanteemit kiinnittivät heti huomioni kukkakaupassa. Ihan näin neonvärisiä kukkia ei kuulemma luonnostaan kasva, joten nämä ovat värjättyjä. Väriaine ruiskutetaan kuulemma kukan varteen. Vettä saa vaihtaa vähän tavallista useammin, sillä minusta näyttää, että väriaine laskeutuu vartta pitkin pikkuhiljaa pois ja kukan valkoiset terälehdet lisääntyvät päivä päivältä.

Rauhallisista pyhäpäivistä olen nauttinut täysillä. Fiilistelin siivottua ja hiljaista kotia muun muassa päiväteen merkeissä. Vaikka olin yksin kotona, päätin kattaa teen ja pienen suklaaherkun itselleni kauniisti. Kyllä se vaan niin maistuu vielä paremmalta. Kaunis kattaus pysäyttää nauttimaan myös hetkestä sen sijaan, että ahmaisisin suklaan kahtena suupalana ja hörppisin teeni Netflixin ääressä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION