23. syyskuuta 2018

Inspiroiva koti: Männystä tuttu väripari vihreä ja puuteri vievät syysfiiliksiin

0 comments
Koska en ole ehtinyt vielä kuvailla omaa kotia pienten syyspäivitysten jälkeen, piipahdetaan naapurimaassa Ruotsissa ja kauniissa asunnossa. Tässä Historiska Hemin sivuilta löytyneessä asunnossa viehätyin vihreän ja puuterin liitosta. Kuinka pehmeältä ja kodikkaalta ne näyttävätkään yhdessä.

Väripari kulkee läpi asunnon. Variaatiota tuo eri huoneissa seiniin valitut hieman eri tummuus- ja sävyasteet. Pidän kaikista sävyistä, mutta erityisesti päämakuuhuoneeseen syvä ja pehmeä puuterisävy tuo kauniin ja jotenkin valmiiksi unenomaisen tunnelman. Tekisi melkein mieli tarttua saman tien maalitelaan omassakin makkarissa.

Lämmintä ruskeaa ryhdittävät puiset huonekalut, lattia ja tasot, terrakottaruukut, kupari, kylppärin laatoitus ja monet tekstiilit. Vihreää löytää keittiön lisäksi viherkasveista, tekstiileistä ja tauluista. Lisänä on harmaata, mustaa ja valkoista. Hyvä esimerkki siitä, että sisustus näyttää kokonaisuudelta, kun siinä säilyy punainen lanka koko asunnon läpi.

Hauskana huomautuksena tähän loppuun, että aamun vaunulenkillä lähimetsässä tajusin, että tässä postauksessa ovat männyn kaikki värisävyt läsnä. Ilmankos se tuntuu niin luonnolliselta, kun väripari tuli vastaan.










Kaikki kuvat lainattu luvalla // All pictures borrowed by permission of: Historiska Hem
Kuvaaja: Dana Stailaus: Copparstad

Kirjoita kommenttisi!

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.