Kotoisaa glamouria

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Koristeellisuus ei ole sisustuksessa minun juttuni. Tämä Stadshemin sivuilta löytynyt koti on mielestäni kuitenkin taidokas yhdistelmä runsautta - jopa romanttisuutta - ja pelkistettyä modernia tyyliä. Vaikutelma on lämmin ja kotoisa. Pienillä muutoksilla, tämä asunto olisi oikea unelma!

Arkipäivään sopivaa glamouria asunnossa on mielestäni tuo ruokailuhuone. Mustavalkoraidallinen tapetti ja Coco Chanel -posteri ovat juuri sopivasti loistokkaita. Tuossa nautiskelisi mielellään kupillisen cappuchinoa. Varmaan turha edes mainita, että tuollainen jättimäinen walk-in-closet olisi todellista luksusta!

Ja onhan tuo linjakas keittiö kuin koru tilan päädyssä. Jokin noissa saarekkeissa kiehtoo minua. Ne ovat sekä käytännöllisiä että yllättäen kevyen oloisia elementtejä keittiöissä. Toki ne vaativat ympärilleen tarpeeksi tilaa, jotta pääsevät oikeuksiinsa.

Tykkään kaikkiaan keittiö-ruokailutila-olohuone osan pohjasta näiden kuvien perusteella. Paljon yhtenäistä, avointa tilaa, mutta toiminnot on selkeästi erotettavissa toisistaan. Tila pysyy kompaktina. Valoisuus ja valkoinen perusväritys sitoo kuitenkin kodin yhtenäiseksi. Toimii!

Makuuhuone on ehkä se vähän liian romanttinen tila minun makuuni. Koristeellinen tapetti menisi yhdellä seinällä meilläkin mainiosti, mutta kaikilla seinillä (ja yhdistettynä romanttiseen petaukseen) se on vähän liikaa.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
...
A beautiful house that combines modern and a bit romantic style perfectly!

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva koti ja ihana tuo makuuhuoneen tapetti! Kiva oli myös löytää blogiisi, tulen tänne varmaan toistekin vierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että jätit kommentin käynnistäsi! Tervetuloa uudelleen! :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION