Uusi kuvakulma

torstai 31. lokakuuta 2013

Oman kodin kuvaamisessa lukkiutuu aika nopeasti tiettyihin kuvakulmiin. Paikat näyttävät omasta mielestä kauneimmilta juuri tietyistä suunnista, ja niinpä samat nurkat toistuvat muita useammin.
Päätin vähän ravistella tuttuja kamerakulmia, edes yhden postauksen verran.

Olohuoneessa kuvaan harvoin kirjahyllyä kohti. Se tuntuu kovin kirjavalta taustalta, vaikka kirjoista paljon pidänkin. Kirjahyllyn kuvaaminenhan tarkoittaisi myös sen esittelyä. Eikös sitä sanota, että kirjahylly kertoo paljon omistajistaan?

Järjestelin kirjahyllyä hetki sitten uudelleen. Alin hylly on alakaappien takia hieman muita korkeampi. Yritän hyödyntää annetun korkeuden ja vähentää hyllyn ruuhkaisuutta kääntämällä osan kirjoista pinoon.

Nykyisin tuntuu, että kirjahylly olohuoneessa alkaa olla pikemminkin harvinaisuus kuin tuttu juttu. Ehkä, jos meilläkin olisi oma kirjastohuone, siirtäisin kirjahyllyn (ja mieluiten useamman) sinne, mutta kokonaan en osaa kuvitella kotia ilman kirjahyllyä.

Viehän kirjahylly paljon tilaa, mutta kansien välissä on paljon tärkeitä maailmoja. Vilkaisu lempikirjan kanteen tuo mieleen hurjia käänteitä, kiehtovia henkilöitä ja vieraita aikakausia. Tällä hetkellä lukemista odottavat kaksi hyvin erilaista kirjaa: Kjell Westön Kangastus 38 ja Gillian Flynnin Kiltti tyttö. Saa nähdä tuleeko niistä hyllyjen uusia suosikkeja....
I'm trying new angels at home. I've noticed that you get stuck on few places to shoot at home. I have forgot one wall in the living room. The bookshelf. I guess it looks too busy as a background. Although I love the books.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION