Neonväriä talveen

torstai 24. lokakuuta 2013

Olohuoneessa tekstiilit ovat vaihtuneet talvea varten lämpimän värisiin. Muistaakseni himoitsin tuota Pentikin neonoranssia tyynynpäällistä jo kesällä, mutta silloin se jäi kauppaan. Kun törmäsin siihen nyt uudelleen, se lähti ilman muuta mukaan. Kaveriksi sohvalle pääsi vanha oranssinpunainen samettityyny ja makuuhuoneessa aiemmin ollut harmaa silkkityyny. Tällä kombolla tarkenee, kun ulkona puhaltaa viima.

Jos minulla on jokin voimaväri, väri, joka tuo hyvän mielen ja antaa energiaa, sen täytyy olla tämä oranssi. Niin vahvasti se kaappaa katseeni puoleensa. Neonoranssi ja harmaa ovat kiva yhdistelmä, harmaa pomsauttaa oranssin esiin esimerkiksi valkoista paremmin.

Ja hei, pisteet minulle siitä, että vaikeaksi huonekasviksi sanottu limoviikuna on päässyt hyvissä voimissa kuukauden ikään.
...
Our living room is ready for cold season. The warm orange brings warmth to the house.

8 kommenttia:

 1. Kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti anniemilia! Voin myöntää olevani jonkin sortin tyynyaddikti! :D

   Poista
 3. Voi eikä! Sama juttu, törmäsin kesällä ekaa kertaa tuohon Pentikin tyynyyn ja sen jälkeen aina sillon tällön käyn liikkeessä varmistamassa, että sitä on vielä useampi jäljellä. Sen verran tarkka oon rahan kanssa etten meinaa malttaa maksaa paria kymppiä tuosta. Pikku hiljaa alkaa kyllä tuntua siltä et pakko hankkia, kun kovin upea se on edelleen, ja nyt vielä törmäsin siihen täälläkin.

  Oranssin ja harmaan yhdistelmä toimii kyllä niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo tyyny pomppaa silmään! Voin vinkata, että tyynynpäällinen oli ainakin Tampereen Sokoksella alennuksessa ja maksoi 16 euroa. :) Harvoin itsekään ostan tyynypäällisiä kovin kalliilla. Tämä on vaan kutkuttanut niin kauan.

   Poista
 4. Tosi hyvin toimii harmaa ja oranssi yhdessä! Ihana tuo tyyny! :)

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION