Kurkkaa kotialbumiini!

tiistai 22. lokakuuta 2013

Olen tässä parina iltana vääntänyt kättä tietotekniikan kanssa saadakseni blogiin jotain uutta ja kivaa.
Ja nyt, saanko esitellä Sisätiloissa-albumi!


Kyseessä on blogikuvistastani koottu kotialbumi, josta löytyy pidemmältä ajalta blogissa näkyneitä ideoita ja tunnelmia.

Albumissa on omat kuvakansionsa muun muassa kattauksille, olohuoneelle, makuuhuoneelle ja yksityiskohdille. Tuolta näkee aika nopeasti, mikä meillä on muuttunut ja mikä taas on pitänyt pintansa pidempään.

Minulle kansiot toimivat muistin vahvistimina. Aina silloin tällöin tulee vastaan tilanne, jolloin olisi tarpeellista nähdä nopeasti jokin aiemmin blogissa ollut kuva. Nyt voin kurkata löytyykö kuva täältä. Aivan kaikkia blogissani nähtyjä kuvia en albumiin ole laittanut enkä laita jatkossakaan. Pyrin lisäämään yhden tai kaksi kuvaa parasta kuvaa, jotta albumin sisältö pysyy vaihtelevana.

Albumiin pääset heti blogini otsikon alla sijatsevasta KUVA-ALBUMI-välilehdeltä (ks. kuva alla). Kaikki kuvat albumissa ovat ottamiani, ja ne on merkitty Sisätiloissa-vesileimalla.

Oikein paljon tervetuloa tutustumaan kotialbumiini! Kerro, mitä mieltä olet.


...
I've been working on something fun and new to my blog. May I introduce you to my home album! This is literary on album that contains photos from our home. All the photos have been published in my blog in it's history. You can find folders for example for details, living room, kitchen and details. Enjoy!

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION