Perusvärejä keittiössä

lauantai 19. lokakuuta 2013

Tulin eilen pitkän päivän jälkeen kotiin ja kävelin muina naisina olohuoneeseen. Katsoin, että kiva, naapurissakin on valoja päällä. Kunnes tajusin, että kiinnitin asiaan huomiota siksi, että talomme on vapautunut julkisivuremontin pussista lopullisesti! JIHUU!

Hihkuin siinä hassuna, sillä samalla sekunnilla tajusin, kuinka paljon enemmän valoa olisi päiväsaikaan luvassa olohuoneeseen ja keittiöön. Tämä puolestaan tarkoittaa valokuvausta ja blogi-inspistä.

Juuri sopivasti vaihdoinkin toissapäivänä keittiössä verhon raidalliseen talviverhoon ja ostin kimpun neilikoita pöydälle. Nyt ruokailunurkassa on oikein vahvojen perusvärien aika. On mustaa, valkoista, vahvaa punaista, sinistä ja vihreää. Selkeys sopii minun talviseen sisustukseeni. Keittiö näyttää kivan skarpilta.

...
The house is finally free for renovation and I can see the view again. Without plastic cover there is much more light in the living room and in the dining corner. And this means better photographs and blogging! So welcome to our winter kitchen. It's all about basic, strong colours: black, white, blue, red and green.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION