Tunnetko jo NORR11:n?

maanantai 14. lokakuuta 2013

Törmäsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna tuotemerkkiin NORR11. Merkillä on Tallinnassa myymälä ja showroom, josta tarttui kesällä mukaani yöpöydälläni oleva metallinruskea kynttilänjalka.

Valikoimasta löytyy kuitenkin kaikkea aina huonekaluista valaisimiin ja sisustustekstiileihin. Keräilin kollaasiin tuotteita, jotka voisin tältä istumalta ottaa meille. Leikkisää, värikästä ja kuitenkin selkeää ja skandinaavista muotoilua.


Kyselin asiasta vähän lisää ja selvisi, että kyseessä on vuonna 2011 perustettu saksalais-tanskalainen merkki. Showroom ja myymälä on tällä hetkellä viidessä kaupungissa Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Pääasiassa merkki käy kauppaa nettikauppansa kautta.

Tuotteiden takana on joukko nuoria suunnittelijoita, jotka kuvaavat tyyliään näin:
We represent the classic design and functionality of the Bauhaus style combined with the authentic craftsmanship of traditional cabinetry in China and South-East Asia. In addition, the design is influenced by the nature of the used material, so as to create an absolute authentic and unique piece of furniture. 

Koska en varmasti ole ainoa, jolle merkki on vielä tuntematon, NORR11 tarjoaa tutustumisedun blogini lukijoille. Koodilla SISATILOISSA saat verkkokaupassa -15 % alennuksen ostoksistasi. Valikoimaa pääset selailemaan tästä.Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista bloggaaja voi hyötyä rahallisesti.
Postaus on toteutettu yhteistyössä NORR11 kanssa.
...
This post contains advertising links that may benefit the blogger financially.
Post is made in co-operations with NORR11.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Tämä olikin mulle aivan uusi tuttavuus. Tosi kivoja tuotteita. Täytyy laittaa osoite talteen. :)

    VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION