Aikuisten leikkimökki

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Huokaisin tässä yhtenä päivänä, että "taas muutettiin asuntoon, jossa ei ole parveketta. Miksi?". Alkaa varmaan luonnon viheriöiminen vaikuttaa ajatuksiin. Katselin tuuletusparvekettamme vähän sillä silmällä, että otan kyllä joku kesäpäivä aamupalan sinne mukaani. Onneksi taloyhtiön pihalla on myös mukava grillaus- ja ruokailunurkka. Pahimmassa tuskassa voi vielä avata olohuoneen ikkunat aivan selälleen ja nauttia kaupungin kuhinan äänistä.

Mutta näiden ajatusten takia kiinnitin huomiota tähän kesäpaikkaan Stadshemin sivuilla. Vähän rempallaan, vähän vanhanaikainen, mutta silti täynnä tunnelmaa ja ihanaa fiilistä. Valkoinen raikkaus on tässä varmaan suurena tekijänä, samoin väljyys. Vain tarvittavat ja kauniit kalusteet oikeilla paikoilla.

Kolmisenkymmentä neliötä riittäisivät mainiosti kesäpaikalle. Kuvien mökissäkin oleva leikkimökkimeininki viehättää minua todella paljon. Joku saattaa muistaa, että viime kesälomalla yövyin avomiehen kanssa ihan oikeassa leikkimökissä ja sekin oli niiin söpö! Eläminen siirtyy luonnollisesti ulos - terassille - jos sisällä mahtuu lähinnä nukkumaan.

Toki kesämökille tekisi mieli kutsua paljon vieraita. Heidät voisi majoittaa siskonpetiin olohuoneen lattialle. Ja nuo makuutilaan johtavat haitariovet - oih - ne tuovat pieneen kesämökkiin rantahuvilahenkeä. Oman kesämökkini sisustaisin juuri vähän tähän tyyliin: paljon valkoista, läpikuultavia verhoja, luonnonmateriaaleja matoissa ja tekstiileissä, ripaus sinistä ja mustaa, rentoja huonekaluja ja paljon tilaa yhdessäololle.

Nyt vaan puuttuu se kesämökki. Lisätään sinne haavelistalle... Onneksi on perheen ja ystävien mökkejä, joilla tänäkin kesänä toivottavasti pääsee vierailemaan.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
...
Soon it's summer and my mind is already outside the house. A little summer house of my own would be so great. I would choose only a little cottage - with some playhouse feeling painted all white and fresh inside. These pictures are close to that feeling.

5 kommenttia:

 1. Täydellinen kesämökki, tuollaisen haluan!

  VastaaPoista
 2. Ihana, juuri tuollainen pieni ja soma, mikä haaveissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei kesämökin tarvii olla mikään kartano. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION