Yrttejä keittiössä - omat julistevalintani

tiistai 26. heinäkuuta 2016

*Postaus toteutettu yhteistyössä Desenio-verkkokaupan kanssa. Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Sisustusjulisteita valmistavan Desenion kanssa tekemässäni yhteistyössä sain valita muutaman julisteen itselleni. Valinta ei ollut ihan helppo, koska vaihtoehtoja oli niin paljon.

Pari julistetta tuli keittiöön. Nyt kun yrttilautanen on palautunut terassipöydältä oikeille omistajilleen, mietin, että vihreä yrttijuliste sopisi paremmin kuin hyvin piristämään keittiötä. Mustat kehykset nostavat printin kivasti esiin valkoista seinää vasten. Desenion standardikokoiset julisteet ovat muuten todella kiitollisia kehystettäviä, sillä ostin niille kehykset marketista kauppareissulla.

Toinen, pieni Bon appetit -tekstiprintti sai ympärilleen kultaiset kehykset ja vähän erikoisemman sijoituspaikan. Laitoin kehyksen nimittäin aamiaiskaapin sisään hyllylle. Joka aamu, kun avaan aamiaiskaapin ovet, ilahdun tästä pienestä sulostuttajasta. Surautan sen alla smoothien pyörimään tehosekoittimessa, ja teksti toivottaa makoista aamiaishetkeä!

Kolmannen, minun ja mieheni entisen kotikaupungin Tampereen karttaa esittävän printin laitoin henkäyksen keveisiin kehyksiin työhuoneen tauluhyllylle. Klipsikehykset antavat tilaa printille sen sijaan, että kehykset ohjaisivat julistetta suuntaan tai toiseen. Tämä on minun ja mieheni suosikki kaikista julisteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION