Ihastuin tropiikissa moderniin viidakkohotelliin, osa 1

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Saarihyppelyllämme Seychelleillä majoituimme mitä kauneimmassa hotellissa, jonka kuvat haluan jakaa teidänkin kanssanne.

Jaan postauksen kuitenkin pariin osaan, koska nähtävää on mielestäni aika paljon. Tässä ensimmäisessä osassa ovat huoneen sisätilat, iso makuu- ja oleskelutila. Toiseen osaan säästän ulkotilat, eli kylpyhuoneen, terassin ja hotellin allasalueen meren rannalla. Instaani seuraavat tietävätkin jo, että kylpyhuone sijaitsi todellakin taivasalla! Ihanaa!

Hotellihuoneemme sijaitsi korkealla viidakossa, lehvästöjen suojassa. Aamuisin viidakon linnut huusivat sireenien lailla viestejä toisilleen. Minua ei haitannut, vaikka ääniin heräsikin. Ihana, eksoottinen kokemus, joka muistutti heti herätessä olinpaikasta.

Huone oli mystisen tummasävyinen, jossa valaistusta oli hyödynnetty todella kivasti. Kun tulimme illallisen jälkeen takaisin huoneeseen, siellä oli käyty laittamassa iltavalaistus päälle, avaamassa sängyn yllä roikkuva katos ja sytytetty uusi tuikku oleskeluryhmän päällä olleeseen lyhtyyn.

Huoneesta näkee, että sisustuksessa on haluttu luoda yhteys ympäröivään luontoon. Puuta, kiveä, pellavaa, ruokoa, simpukoita, kiviä ja luonnonläheinen väriskaala. Isot pariovet terassille avasivat äänimaailman viidakkoon. Tuoreita kukkia tuotiin pöydille ja sängylle joka päivä.

Nyt, kun värit pyörivät mielessä todella paljon, tällainen sisustus oli oikein piristävä. Kodistani en tekisi näin tummaa (ihan jo sen takia, miten vähän valoa Suomessa on verrattuna tropiikkiin), mutta kesämökille tällainen tyyli olisi ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION