Kylpyhuone taivasalla - viidakkohotelli tropiikissa, osa 2

tiistai 21. helmikuuta 2017

Seychellit ovat siitä ihana matkakohde, että lämpötila pysyy vakaasti helteellä ympäri vuorokauden. Tämä mahdollistaa sen, että kylpyhuone, siis suihku, altaat ja kylpyamme voivat kaikki olla taivasalla ilman palelemisen pelkoa. Mutta olihan se yllätys!

Astelimme huoneessa ensin ihastelemaan näkymiä parvekkeelta, kunnes vankan liukuoven takaa löytyi mukulakivilattiainen kylpyhuone. Sadesuihku oli kuvissa näkyvän kaarevan kiviseinän takana. Kattolipan alla oleva amme oli rajattu reunoilta hieman piiloon ruokoverhon taakse. Siellä oli kuumana iltapäivänä rantapäivän jälkeen ihana lillua ja kuunnella lintujen ääniä.

Jos huone oli viidakon latvuksissa, hotellin yleiset tilat, kuten allas ja ravintolat olivat aivan turkoosin veden äärellä. Lähin ranta oli sinänsä vähän huono uimiseen terävien korallien ja mataluuden takia. Siksi uimareissut kannatti tehdä muualla ja viettää vain kuumin aika päivästä aurinkovarjon alla hotellin altaalla. Ihastuin kovasti säänpieksemään puuhun, jota oli käytetty baarin kalusteissa! Näiden kuvien jälkeen mieleen tulee vain ajatus - Take me BACK!

2 kommenttia:

 1. Aikas mahtavia kuvia! Oliko muita elukoita kun lintuja ihastuttamassa/vihastuttamassa paratiisi hotellin asukkaita? ;)
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Terassilla kiipeili gekkoja ja iltaisin taivaalla lensi lepakoita, mutta kaikki inhat ötökät pysyivät poissa, onneksi!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION