Valo on täällä - kotona kello 20

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Sisustusbloggarille yksi vuoden merkkihetkiä on valon paluu ja päivien pidentyminen. Valon myötä on mahdollista tehdä blogijuttuja arkenakin työpäivän jälkeen. Näiden kuvien kanssa odottelin iltakahdeksaan asti, sillä halusin vangita ihanan kevätillan valon, joka on ihan erityinen ja erilainen kuin kuuma kesäinen serkkunsa.

Kevään valossa on kuulautta, joka saa sisustuksen hohtamaan. Toisin kuin päivällä, tämä illan valo ei nosta esiin jokaista pöly- ja likahiukkasta. Se on pitkän työpäivän jälkeen keskiviikkona erittäin jees.

Perjantaina on suunnitelmissa korkata myös pihakausi ja laittaa grilli kuumaksi. Ohitan tässä nyt suosiolla sen seikan, että heti ensi viikolla taivaalta voi tulla räntää. Ihan sama! Ei kevään tuloa voi enää estää. Nurmikin vihertää jo, ja yrttien siemenet polttelevat puutarhurin taskussa.

Tämä rakkaus kotia (ja kevättä) kohtaan on tänään erityisen voimakas, koska vappu ja pari päivää sen jälkeen vietin poissa kotoa. Kyllä oma koti on vaan maailman paras paikka. Ja kauniskin vielä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION