Terassin ovi on auki ja ensimmäiset kuvat pihan muutoksesta

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Tällä viikolla on ollut niin lämpimiä päiviä, että olemme pitäneet terassinovea auki olohuoneeseen. Harva asia tuo vahvemmin keväisen fiiliksen. Valkoinen verho ovenpielessä heiluu ilmavirrassa, pihalta kuuluu lintujen ääniä, ja terassin ylimmällä portaalla voi käydä lämmittämässä varpaita auringossa.

Jo näiden parin päivän aikana olen taputellut itseäni olalle siitä, että tajusin pyytää maalaria maalaamaan terassin sisäoven molemmilta puolilta valkoiseksi. Nyt kun ovi on auki, sisälle näkyy vain valkoista, sen sijaan, että keskellä olohuonetta olisi yhtäkkiä ruskea ovi. Ulompi ovi aukeaa tietysti ulos ja siellä taas ruskea on parempi väri.

Kesällä askeleet suuntaavat pihalle vähintään yhtä usein kuin sohvallekin. Istuskelen usein portailla ja nautin pihan vihreyden katsomisesta. Tänä vuonna vihreys on saanut vastapainokseen pihan kulmaukseen tehdyn sora-alueen, jonka keskellä kasvaa laatikossaan raparperi, ja tarkoituksena on laittaa maahan upotettuihin ruukkuihin erilaisia yrttejä kasvamaan. Iso muutos näkymän kannalta oli terassin aidan poistaminen. Tuntuu, että pihaan tuli roppakaupalla neliöitä lisää.

Vielä takapiha ja uusi sora-alue eivät pääse oikeuksiinsa, koska nurmikko ei viherrä täysillä. Ei siihenkään kauan mene. Sora-alueesta tarkemmin, kun saan sen viimeisteltyä.


2 kommenttia:

  1. Ihana terassi, kukat, vihreys... I just love SUMMER :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Nyt se kesä todellakin alkoi.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION