Väreillä voi luoda kerroksellisuutta - inspiroidu Ikean väriyhdistelmistä

perjantai 18. elokuuta 2017

Kotimainen sisustussyksy alkaa mielestäni asuntomessuista. Niiden jälkeen vauhti vain kiihtyy. Moni odottaa aina innolla Ikean uuden kuvaston julkaisua - vähintäänkin ideoiden, jos ei aina uuden ostettavan takia. Ruotsalaisjätin sisustustiimi on poikkeuksellisen taitava luomaan uudenlaisia tunnelmia kuvaston sivuille.

Kuvaston julkaisutilaisuus oli eilen. Paikan päälle Helsingin Kaapelitehtaalle oli luotu neljä erilaista huonetilaa, kolme olohuonetta ja yksi ruokailutila. Ihastelin eritoten väripaljoutta ja väriyhdistelmiä sisustuksissa. Punainen, tumma sininen ja vihreä, ovat ehkä niitä ajankohtaisimpia värejä eikä niiden yhdistelyäkään kannata pelätä.

Sisustuksessa kerroksellisuuden ei tarvitse tarkoittaa aina tavaramassaa. Se voi yhtä hyvin tarkoittaa kodin väripaletin syventämistä tai rikastamista. Ja miten sen sitten voi tehdä omassa kodissaan? Väriä voi tuoda lisää niihin olemassa oleviin kalusteisiin ja pintoihin tai vaihtaa muutaman tekstiilin, taulun, ostaa kasveja ja niin edelleen. Yhtenäinen väripaletti voi löytyä jostain sisustuksessa käytetystä kuosista tai sen voi luoda vaikkapa yksi yksivärinen tyynynpäällinen kerrallaan.

Ja tästähän sisustussyksy kiihdyttää pikku hiljaa kohti Habitarea.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION