DIY: Uudet vetimet pullonkorkeista 10 minuutissa

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Työhuone alakerrassa on sisustuksellisesti aika vaikea tila. Huoneessa on mieheni kookas työtuoli, pitkä pöytä ja iso kirjahylly, jotka eivät tarjoa kodin tiloista eniten kaunista katsottavaa. Olisi ihanaa saada huoneeseen jokin kaunis vanha pöytä, joka voisi ottaa koko tilan haltuun, mutta toistaiseksi mennään nykyisellä kalustuksella. Rauhoitin näkymää hankkimalla pari lisäovea kirjahyllyyn. Nyt alimmat hyllyt ovat suojassa pölyltä ja ilme on yhtenäisempi.

Samalla piti miettiä uudelleen ovien vetimet, sillä vanhoja keraamisia ei ollut enää uusiin oviin saatavilla. Ensin ajattelin tehdä yksinkertaiset vetimet pyörökepistä, mutta juuri kun olisi pitänyt lähteä rautakauppaa, huomasin hyllyllä kokoelman vanhoja kuohuviini- ja shampanjapullojen korkkeja. Ja kappas, niissähän oli valmiina vetimeen sopiva muoto ja kaunis sävy.

Tämä oli todella nopea muutos tehdä. Vanha vedin irti, ruuvi paikoilleen ja korkin kiertäminen sen päälle. Ja mikä parasta, tämä tee itse -idea ei maksa mitään - siis jos vuosien varrella on tullut juotua kuohuvaa pullo jos toinenkin. Varavetimiäkin jäi nimittäin jäljelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION