Tiistai olohuoneessa - katso tekstiilivarastoasi uudesta näkökulmasta

tiistai 5. syyskuuta 2017

Pitkästä aikaa kuulumisia olohuoneesta. Arvatkaa mitä? Sutipuu on tehnyt paluun entistä isompana ja rehevämpänä. Tuntuu taas, että olohuoneessa on kaikki kohdallaan. Olen tolkuttanut blogissa monta kertaa, että kukat ja viherkasvit ovat niitä edullisimpia ja toimivimpia keinoja muuttaa ja päivittää sisustusta. Tällainen isompi viherkasvi maksoi hieman alle 40 euroa. Sillä rahalla saa ihanuutta, raikkautta, väriä ja paljon kodikkuutta - toivottavasti pitkäksi aikaa.

Muuta uutta olohuoneessa ei olekaan. Sisustustyynyjä olen vaihdellut uusiin ja Pieni hattarakukka -kuosia katsellessani sain ajatuksen kokeilla Köpiksestä ostettua vaaleanpunaista mohairtorkkupeittoa, tunnetaan myös nimellä hattara, olohuoneessa. Kyselin varovaisesti mieheltäni, menikö fiilis liian hempeäksi ja tyttömäiseksi, mutta ei kuulemma vielä. Onneksi ympärillä on paljon neutraaleja värejä ja tuo takaseinän reipas tummanharmaa. Mutta vinkkinä siis, että tekstiilejä kannattaa kokeilla eri huoneissa. Mohairpeitonkin ostin vain makuuhuonetta silmällä pitäen, mutta sen uumeniin on ollut ihana hautautua sohvalla.

Kokeilin muuten vielä hieman kepillä jäätä kysyessäni, josko voisin hankkia olohuoneen Söderhamn-nojatuoliin samettisen vaihtopäällisen vaaleanpunaisena. Siihen vastaus oli jo mieluummin ei. Jossain se menee vaaleanpunaisen raja täällä meilläkin.

Tämä ensimmäinen kuva on muuten suosikkinäkymäni meillä kotona. Huoneen parhaat puolet korostuvat tässä kauniisti - tai ehkä se on tuo korkea harmaa takaseinä. Ikisuosikkini.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION