Kesän sadepäivien varalle: 4 x sisustusohjelmavinkki

keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Olen parantumaton sisustusohjelmien fani. Ahmin niin Grand Designsin, Huvila&Huussin, Remppa vai muutto -ohjelman, Kotoisan ja niin edelleen. Viime aikoina olen bongannut muutaman uuden suosikin. Tuntuu hieman hassulta jakaa tv-vinkkejä ihanan helteen keskellä, mutta ota koppi mahdollisten tulevien sadepäivän varalle.

Tässä siis neljä ohjelmatärppiä sisustusfanaatikoille.
Kuvituksena olohuone kesäasussaan - juuri ennen vauvan tuloa. :)


Norjalaisarkkitehtien koteja, Yle Fem & Yle Areena

Ohjelmassa vieraillaan nimen mukaisesti norjalaisarkkitehtien kotona. Miten ammattilaiset itse asuvat ja mitä he suunnittelussaan pitävät tärkeänä? On kiehtovaa nähdä, miten erilaisia asuntoja moni ammattilainen suunnittelee siihen nähden, miltä heidän oma kotinsa näyttää. Upeita koteja, kiinnostavia persoonia.

Unelmakoti, Yle Fem & Yle Areena

Ruotsalaisohjelmassa seurataan erilaisia pariskuntien ja perheiden rakennusprojekteja perusteellisista korjausurakoista uusien talojen rakentamiseen. Jonkin verran mukana on niin sanottua ihmissuhdedraamaa, mutta pääpaino on rakennusprojekteissa. Ei mitään Pinterest perfect -lopputuloksia vaan sitä ihan tavallista asumista ja ihmisiä. Yllättääkö muita, miten kivoja ohjelmia Yle Femiltä nykyisin tulee?

Bonusvinkkinä vielä Yle Femiltä tullut ja Areenasta edelleen löytyvä Design 3000, jossa Kasper Strömmanin kanssa pureudutaan pohjoismaisen designin maailmaan. Erilaisia ja yllättäviä näkökulmia ja haastateltavia jaksojen aiheisiin. Kaksi ensimmäistä jaksoa: värit ja asuminen ovat suosikkejani!


Unelmarempat, Mtv & Katsomo

Onko siellä vielä joku, joka ei ole kuullut jenkkien uusimmasta sisustusmaailman hottispariskunnasta Chip ja Joanna Gainesista? Pariskunta remontoi ohjelmassa röttelöistä asiakkaidensa unelmakoteja. Tätä kannattaa katsoa upeiden lopputulosten, mutta myös budjetti-ihmettelyn takia. Taloja ostetaan usein pilkkahintaan, mutta myös remonteissa tehdään "ihmeitä" usein ihan siedettävällä budjetilla.Maailman erikoisimmat kodit, Netflix

Wow-sisustuksia tarjoillaan Netflixin uutuussarjassa. Tämä on vähän kuin kokeista kertova The Chef's table sisustusfanaatikoille. Sarjassa brittiarkkitehti Piers Taylor ja näyttelijä Caroline Quentin vierailevat mitä erikoisimmissa kodeissa eri puolilla maailmaa aina tietyn teeman mukaan: rannikolla, vuoristossa, katseiltä piilossa ja niin edelleen. Huikeita asuntoja ja inspiraatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION