Nojailumaljakko ihastuttaa

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Minusta on ihanaa, kun kotona on kukkia maljakossa. Ikisuosikkejani ovat muun muassa neilikat ja liljat ja loppukesästä auringonkukat, mutta viime aikoina olen tarttunut kukkakaupassa yksittäisiin kukkakaunokaisiin ja oksiin ja laittanut niitä maljakkoon yksittäin tai korkeintaan muutaman kukkavarren verran rennosti nojailemaan maljakon laitaa vasten.

Maljakko ei tule täyteen, kuten jossain vaiheessa näytti kivoimmalta, vaan siltä kuin joku olisi nostanut siihen kimpun viimeiset selviytyjät jatkoajalle. Tämä kukkatyyli tulee halvemmaksi kuin tuuhean kimpun hankkiminen, mutta lisäksi se antaa enemmän tilaa ja herkkyyttä yksittäisille kaunokaisille. Tällainen asettelematon rentous taitaa olla muutenkin nyt pinnalla. Miksei se siis sopisi myös kukkiin.

Kotona on maljakoita useita, mutta Fiskarsin kesäreissulta tarttui matkaan vielä yksi. Kastehelmi-sarjan isolta juomalasilta näyttävä maljakko on täydellinen nojailumaljakko. Punaiset kukat ja tarjottimet tekevät maljakon kanssa todellisen karkkiväripaletin sohvapöydälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION