Galleriakisko sopii vaihtelunhaluiselle - taulujen uudet paikat makuuhuoneissa

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Tajusin tässä yhtenä päivänä, että mieheni vuosia sitten Venetsiassa ottamassa valokuvassa on kaikki makuuhuoneessamme olevat värit kauniisti esillä. Siispä iso valokuvataulu sai siirron vierashuoneesta meidän makuuhuoneemme puolelle. Sen vierellä on hääkuvamme ja pieni posteri unisiepparin kuvalla. Vierashuoneessa taas Pariisista ottamani valokuvan kaveriksi siirsin Pariisin karttaposterin. Kiva pari tuokin - kaksi Pariisia yhdessä!

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun makuuhuoneiden galleriakiskojen kätevyys pääsi esiin. Yllättävän kauan jaksoinkin pitää taulut ihan samalla tavalla. Mallailin tauluja useammalla tavalla, yksin, kahdessa rivissä ja kolmessa rivissä. Minun tarvitsi vain poistaa ja lisätä muovilankoja kiskolla, siirtää kiinnikettä tai kiinnikkeitä langoissa ja päättää taulujen paikat kiskoilla. Ei koukkuja väärissä paikoissa eikä uusien reikien poraamista, ja koko hommaan meni vain minuutteja.

Suosittelen kiskoja ehdottomasti, jos seinien rei'ittäminen tai tauluihin sitoutuminen mietityttää. 

2 kommenttia:

  1. Museoalan ammattilaisena ja taidemuseolla galleriakiskoja jatkuvasti käyttävänä ilahduin tästä kirjoituksestasi. Muistuttaisin kuitenkin, että moni ripustaa taulut yleensä liian korkealle. Taulun keskeisimmän kohdan tulisi olla n. 130-140 cm:n korkeudella. Kuvan makkarin teokset ovat mielestäni korkealla, kun niitä katsotaan kuitenkin joko sängyllä istuen tai maaten. Mutta korkeuden muuttaminen on niin älyttömän helppoa, kun omistaa nuo ihanan toimivat galleriakiskot :) Blogisi on ihastuttava, taidat saada minusta vakkarilukijan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei museokissa! Kiitos kivasta kommentistasi. Mukava kuulla, että kiskoilla on muitakin faneja. :) Kiitos vinkistä, pitääpä vielä tarkastella makuuhuoneen taulujen ripustuskorkeutta. Voi myös olla, että kuvakulma ja jenkkisängyn korkeus myös vähän hämäävät tässä.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION