Sinnerlig-valaisin pari vuotta myöhässä - pitkään harkittu himotus

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Vuonna 2015 julkaistu Ikean Sinnerlig-mallisto aiheutti sisustuspiireissä melkoisen hypen. Sittemmin kohina on laantunut, mutta osa tuotteista löytyy edelleen Ikean valikoimasta. Kookas kattovalaisin oli suosikkini vuonna 2015, mutta silloin sille ei löytynyt kotoa paikkaa. Harmi, ajattelin ja siirsin himotuksen pois ajatuksista.

Työhuone on kotimme yksi harvemmin blogissa näkyvistä tiloista. Syy on se, että tila tuntuu minusta edelleen keskeneräiseltä. Asia ei vain ole ihan ykkösenä prioriteettilistalla, koska huoneessa pääasiassa työskentelevä mieheni on sisustukseen ihan tyytyväinen ja minä näen tilasta vain ikkunanurkkauksen, joka on ihan kiva katsella nojatuoleineen, ryijyineen ja Tampere-postereineen.

Haluan hieman pehmentää virallisen työpöydän ja varsinkin työtuolin luomaa vaikutelmaa. Ryijystä poimin väripalettiin luonnollisen beigen sävyn. Ja kappas, Sinnerlig-valaisinhan on tähän tarpeeseen ihan täydellinen! Sen kaverina on vanha oranssi pöytävalaisin. Johan saatiin väriä ja lempeyttä tiukan harmaan ja valkoisen rinnalle. Bambusta tehty valaisin on ihana pari myös kodin suosikkitapetille, mustalle Cole&Sonin Cow Parsleylle.

Valaisimen valaistusteho ei ole mikään maailman paras, mutta onneksi sen valossa ei ole tarkoitus tehdä pienoismalleja - ja onhan myös pöytävalaisin. Tällä pienellä fiksillä huone on taas askeleen kauniinpi. Joskus odotus palkitaan!


4 kommenttia:

 1. Mikä tapetti taustalla näkyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tapetti on Cole&Son Cow Parsley. Ihan lempparini!

   Poista
 2. Mä olen kans ajatellut tuota valaisinta työhuoneeseen, en ole vielä saanut hommattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuonevalaisin siis. :) Valaistusteho ei ole kovin hyvä mihinkään pikkutarkkaan työhön, mutta muuten ihana!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION