Klassikko vei sydämen - uusissa väreissä oleva Unikko paljastui joululahjapaketista

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

En muista, että olisin koskaan ihastellut Marimekon klassista Unikko-kuosia sillä silmällä, että se sopisi omaan kotiin. Kunnes kävin syksyllä katsastamassa pressipäivässä Marimekon kevät-kesä 2018 -malliston ja törmäsin Unikkoon uusissa väreissä.

Beigellä pohjalla olevat valkosiniset kukat hyppäsivät välittömästi esiin, ja yhdistelmä näytti todella freesiltä. Pari ensimmäistä kuvaa ovat pressipäivästä ja kuten näette, Unikkoa oli vaikka missä tuotteissa. Ei ehkä kuitenkaan tule yllätyksenä, että ajattelin heti sisustustyynyjen solahtavan meille parhaiten ja jäin odottelemaan kevätmalliston ilmestymistä kauppoihin.

Kun mieheni kysyi minulta viimehetken joululahjavinkkejä, sanoin, että aina meille pari sisustustyynyä vielä mahtuu ja näytin kuvaa uudesta Unikosta. Olin aika iloinen, kun joululahjapaketista paljastuivat juuri ne ihastelemani sisustustyynynpäälliset. Ystävällinen myyjä oli kuulemma hakenut päälliset varaston puolelta, koska esille ne olisivat kuulemma tulleet vasta näin alkuvuodesta.

Aluksi ajattelin viedä Unikkoni makuuhuoneeseen, mutta kun tänä viikonloppuna tuli aika riisua jouluilme kodista, suunnitelma muuttui ja päälliset pääsivätkin olohuoneeseen.

Tyynyn värit ovat upeat jopa tällaisissa siivouspäivän myöhäisiltapäivän sinisessä valossa. Tätä freesimpää aloitusta sisustusvuodelle en voisi pyytää. Ja onhan se nyt melkein kansalaisvelvollisuus omistaa edes jotain Unikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION